PODJELJENE KUĆANSKE I HIGIJENSKE POTREPŠTINE BROJNIM KORISNICIMA EU PROJEKTA „ZAŽELI“

1 5

Postupak javne nabave kućanskih i higijenskih potrepština za krajnje korisnike projekta uspješno je priveden kraju. Nabavu je financirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u sklopu EU projekta „Zaželi" – Kreirajmo kvalitetniji život zajedno.

Kao najpovoljniji ponuditelj i isporučitelj navedene robe odabrana je tvrtka INSAKO d.o.o. iz Zagreba s kojom je sklopljen Ugovor na razdolje od 20 mjeseci, odnosno do završetka projekta u vrijednosti 370.414,88 HRK.
U samim počecima planirano je 150 krajnjih korisnika, međutim, zbog velike zainteresiranosti naših starijih sugrađana, ta je brojka premašila 200 korisnika.

Uz nesebičnu pomoć i brigu naših vrijednih djelatnica navedene će pakete korisnici dobivati svaki mjesec tijekom razdoblja provedbe projekta, a sve kako bi se ostvarila dodatna podrška i potpora ovome Europsko socijanom programu.

Podjele paketa je počela 23. ožujka 2019. godine i trajat će do 29. ožujka 2019. godine.

Zahvaljujući našim vrijednim zaposlenicama u programu „Zaželi" usamljenost starijih osoba u našoj općini zamijenila je topla riječ i osmijeh, a dobili su i veliku pomoć u obavljanju kućanskih poslova.

Naši korisnici izrazili su veliku zahvalnost prilikom preuzimanja paketa, a bilo je i suza radosnica zbog pomoći koju dobivaju.

 

 


Ispis   E-mail