Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

flag yellow high EUROPSKA UNIJA
"Zajedno do fondova EU"

Europski strukturni i investicijski fondovi 1 Ucinkoviti ljudski potencijali BOJA   hzz   cssng

Započinje druga faza Programa zapošljavanja žena „Kreirajmo kvalitetniji život zajedno II” vrijednog 3,2 mil.kn

18Projekt „Pomoć zajednici – Zaželi“ s ciljem pristupa zapošljavanju i tržištu rada ženama s područja Općine odobren je u 100-postotnom iznosu financiranja u vrijednosti od 3.246.450,00 kn, a njime je zaposleno 35 žena koje će brinuti o 210 korisnika starije životne dobi u nepovoljnom položaju, kojima je potrebna pomoć u svakodnevnom životu. Projekt provode Centar za socijalnu skrb Nova Gradiška i Hrvatski zavod za zapošljavanje – Podružnica Slavonski Brod. Povodom početka provedbe II. faze projekta danas, 13. kolovoza 2021. godine održana je konferencija za novinare na kojoj su predstavljene aktivnosti projekta.

„Ovaj program osim što osigurava zapošljavanje žena, pruža i mogućnost njihovog obrazovanja i pripreme za tržište rada nakon završetka programa. Smatram da je kroz provedbu I. faze ovog projekta, ali sada kroz drugu II. fazu omogućena financijska sigurnost djelatnika“, rekao je načelnik Općine Rešetari Zlatko Aga, izrazivši veliku zahvalu svim sudionicima projekta. „Ono najvažnije je ipak što smo omogućili da se starim i nemoćnima osigura pomoć i dostojanstven život. Želja i strateški plan Općine Rešetari je da se kroz dogledno vrijeme u suradnji sa županijom i državom krene u realizaciju izgradnje staračkog doma, koji bi uz dosadašnje kapacitete zadovoljio naše potrebe. Međutim, u ovoj prelaznoj fazi ovaj projekt, koji je osmislila Vlada Republike Hrvatske kroz povlačenje sredstava iz EU, omogućava nam da skrbimo i vodimo brigu o starijim i nemoćnim sugrađanima“, kazao je Aga.

Zaštita i privatnost osobnih podataka

Pravila privatnosti


Privatnost podataka

Vaša nam je privatnost iznimno važna. Pravila privatnosti korisnika ove Internet stranice opisuju kako i u koje svrhe Općina Rešetari prikuplja te kako koristi vaše osobne podatke. Molimo Vas da se upoznate s praksom zaštite privatnosti.


Prikupljanje i korištenje osobnih podataka

Općina Rešetari poštuje privatnost korisnika Internet stranice te prikupljene podatke neće prenositi trećoj strani. Podaci će se koristiti samo za rješavanje pojedinačnih zahtjeva korisnika za dodatnim uslugama te za prijave, upite i komentare.


Kako koristimo osobne podatke koje prikupljamo

Osobne podatke koristimo kako bi vam: pružili usluge koje zatražite, udovoljili pojedinačnim zahtjevima za određenim uslugama, omogućili prijave putem forme za pravo na pristup informacijama, odgovorili na vaše komentare ili upite, unaprijedili Internet stranicu i/ili dijagnosticirali eventualne probleme pri korištenju Internet stranice. Vaše ćemo osobne podatke pohraniti samo na razdoblje potrebno u gore navedene svrhe te ih nakon toga izbrisati.

SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU PODATAKA

Službenik za zaštitu osobnih podataka je, sukladno članku 2. stavku 1. točci 9. Zakona o zaštiti osobnih podataka (Narodne novine 103/03, 118/06, 41/08, 130/11 i 106/12 – pročišćeni tekst, u daljnjem tekstu: Zakon), osoba imenovana od strane voditelja zbirke osobnih podataka koja vodi brigu o zakonitosti obrade osobnih podataka i ostvarivanju prava na zaštitu osobnih podataka.

Kontakt

logo resetari

 

Općina Rešetari

Telefon: (035) 367 296

Fax: (035) 333 111

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Web: www.resetari.hr

 

 

 

Novosti

 

Novosti

 

Publish modules to the "offcanvs" position.

Pročitajte više o našim obavijestima o zaštiti i privatnosti osobnih podataka. Web stranica www.zazeli-resetari.com.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više...